Radi by sme Vás pozvali na Prague.bio Conference 2024, ktorá sa koná 24. septembra 2024 v Slovanskom dome v Prahe. Konferencia je koncipovaná ako stretnutie inovatívnych technológií, startupov, investorov a ďalších odborníkov v oblasti biotechnológií zo strednej Európy. Predstavenie startupov a technológií bude prebiehať v rámci tzv. prezentácie plagátov. Cieľom konferencie je podporiť vzájomné prepojenie všetkých expertov v oblasti biotechnológií.

by sme podporili prepojenie nádejných technológií a investorov, odohrá sa tento rok investorský speed dating. Na speed datingu bude vyhradená hodina programu, počas ktorej sa vytvorí šesť časových slotov po desiatich minútach. Každý zo zúčastnených investorov obdrží vopred anotáciu technológií, na základe ktorej si môže vybrať startupy na spojenie podľa svojich preferencií; organizátori následne pripravia plán schôdzok.

Medzi tohtoročnými investormi bude aj Matej Říha, Chairman of the Board of Directors Venture to Future Fund  a tak neváhajte využiť možnosť speed datingu.

Viac informácií nájdete TU.